Bullenforum

Welkom op dit bullen forum voor lliefhebbers van bullen hier kun je elkaars ervaringen qua opvoeding, gedrag en verzorging met elkaar te delen.
Bullenforum

Bullenforum, voor alle bullenliefhebbers, informatie die we met elkaar kunnen delen


  Bullenwandeling 17-10-2010 te Oostwold

  Admin
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 152
  Registratiedatum : 28-02-10
  Leeftijd : 55
  Woonplaats : Groningen

  Bullenwandeling 17-10-2010 te Oostwold Empty Bullenwandeling 17-10-2010 te Oostwold

  Bericht  Admin op di okt 19, 2010 7:09 am

  De wekker stond vroeg voor de zondag ochtend, even wakker worden een bak koffie door de keel gieten, de laatste mails nog even checken en dan op pad.
  De lucht is helder blauw het zonnetje laat een gouden gloed achter het is fris maar het beloofd een mooie dag te worden wat het weer aan gaat.
  Ik kom als eerste aan en ik moet nog even wachten voor dat we aan de slag kunnen.
  Met luid getoeter komen ze aan, we hebben er zin in en met volle overgave gaan we aan de slag.
  De tenten worden opgezet, de spullen worden uitgeladen de goodybacks worden gevuld.
  We zijn lekker bezig, de eerste mensen komen al aan heel vroeg, vier vrolijke Fransjes rennen de auto uit en een Engelse bullen pup .
  Even deze mensen begroeten, ze hebben er zin in en ze komen met een fantastische verrassing, een donatie van shampoo voor de honden handdoeken e.d zo verschrikkelijk leuk en lief wow wat ben ik blij zeg.
  Intussen komt ook de dierenarts aanwandelen en de dieren fotograaf, even een praatje pot elkaar even helpen, en voor we het weten is het al bijna 12.00 en de auto's stromen langzaam binnen.
  De zon schijnt volop het is heerlijk buiten en ik mag beginnen met het aanmelden en het uitreiken van de goodybacks.
  Een feestje om dit te geven aan de mensen die zich aanmelden iedereen is vrolijk en iedereen heeft er zin in.
  De bulletjes dartelen binnen Fransjes en Engelse in allerlei soorten en maten geweldig om te zien.
  Vele bekende gezichten en vele bekende bulletjes, maar helaas heb ik geen tijd om iedereen even uitgebreid te woord te staan en de hondjes te knuffelen want de mensen blijven binnen stromen.
  Ik ontdek dat mijn mailbox me in de steek heb gelaten ondanks door alles dubbel te checken en andere mapjes aanmaken klopt het niet.
  Maar we maken ons niet druk dan maar handmatig noteren, maar we komen er ook achter dat mensen zich via hyves hebben opgegeven en niet per mail, nu ja ook dat maakt ons niet uit en alles wordt genoteerd en iederen krijgt een goody back.
  Het is kwart voor 2 en ik ben klaar om 14.00 gaan we wandelen, ik zag onder tussen dat de mensen lekker bezig waren , de dierenarts had het druk de voedingsdeskundige sommige mensen schaften een mooie tuig aan voor hun bullen e.d, de mensen zaten heerlijk aan de koffie in de zon op het terras en iedereen was in blijde stemming.
  We gaan wandelen, helaas konden we geen megafoon krijgen dus dan maar met de stem, we maken ons op richting het strandje waar de bullen lekker kunnen rennen en kunnen poedelen.
  Maar de mensen dachten we zijn aan de wandel en liepen lekker door de andere kant op.
  Whaaaaaa dat was dus niet de bedoeling dus ik in mijn looppas achter de menigte aan door het rulle zand en langzaam keert iedereen zich om en gaan we aan de route beginnen.
  Mijn kuiten begonnen behoorlijk stijf te worden, nu ja dat mag de pret niet drukken.
  Halverwege kwam ik de dierenarts tegen hij moest terug omdat een bulletje gewond was aan zijn poot.
  Het was een serieuse zaak de bull was de dag te voren gevallen en dat kwam nu tot uiting.
  Gelukkig was dit het enige en blij dat we een dierenarts bij de hand hadden.
  Met luid geknor en gehijg liepen alle bulletjes vrolijk mee, sommige maakten gebruik van de bankjes om even te zitten.
  We hadden een bull in ons midden van 9 en half jaar die gewoon vrolijk mee liep helemaal geweldig.
  We nemen pauze iedereen even lekker zitten, de bulletjes worden voorzien van water en wat lekkers en na 15 minuten gaan we weer op weg richting de jachthaven.
  We worden moe, het lood slaat in onze benen het is mooi geweest, terug bij aankomst gaat iedereen nog even lekker zitten op het terrasje de innerlijke mens even vullen, en arme ikke kreeg geen tijd om een broodje kroket te scoren, mijn maag knorde erover, kwa geluid begon ik al behoorlijk op een bull te lijken.
  In de loop van de dag, worden nog donaties binnen gebracht man o man wat ben ik blij en wat geweldig, mensen kwamen gewoon met nieuwe spullen aanzetten is was helemaal verbaasd.
  Manden, dekens, handdoeken speeltjes koekjes en iemand was heel creatief geweest en ik kreeg een persoonlijk kadootje een prachtige spiegel met daarop geschildert een Engelse en een Franse bull, natuurlijk krijgt deze een ere plaats in ons huisje.
  Het was gewoon geweldig en zo lief van de mensen met dit gebaar en wij zijn er zo ontzettend mee geholpen.
  De loterij gaat beginnen en ik kreeg de eer om de lootjes te trekken, ik voelde me net sinterklaas zooo leuk om mensen bij te maken.
  Na de loterij ging iedereen richting huis waarts sommige waren nog bezig met de dierenfotograaf die het erg druk had en prachtige foto's heeft gemaakt, en ja ook van onze bullen.
  Onze bullen waren even aanwezig maar op een geven moment werd Shaggie een beetje nerveus teveel indrukken en aangezien dat Jan op de vijf belhamels moest letten was dat teveel.
  Dus vier naar huis en Missy bleef bij ons, ook omdat we we de moeder van Missy gingen zien en haar zus en broer en half zus.
  Dat was leuk erg leuk, maar Missy en haar broer Bob die er helaas niet bij was zijn toch wel heel uitzonderlijke bullen, ze lijken totaal niet op hun familie echt zo typisch.
  Wel het karakter Missy haar moeder liet het even zien en ja dat was goed herkenbaar maar voor de rest heeeeel bijzonder maar erg leuk om ze te zien.
  Verschillende herplaatsers heb ik gezien, en de logeerbullen zo fantasties het was gewoon een super dag.
  Langzaam ging iedereen naar huis en rond 5 uur was alles weer voorbij.
  Nu even lekker nagenieten, en genieten van de foto's die allemaal zijn gemaakt.
  Daarbij moet ik ook alle deelnemers bedanken voor hun gezeligheid, maar ook dat alles rustig is verlopen en alles schoon is gehouden, geen poep te vinden papiertjes ed allemaal opgeruimd fantasties.
  Maar ook een bedankje naar Pets Place te Winschoten die bergen heeft verzet Saskia je bent een topper, bedankt en de dierenarts Gertjan ja ik vind hem geweldig en vele mensen hebben ook dankbaar gebruik gemaakt van zijn adviezen.
  En ik werd blij gemaakt om mijn expertise voor bullen te vergroten mag ik ook specifieke operaties bij wonen met bullen, wow ik ben zoooo blij
  Mijn dank aan Pro Plan die zo geweldig gesponsord heeft dat was echt helemaal super en Joris fantasties je bent geweldig.
  De voedingsdeskundige die heel wat bulletjes heeft gewogen echt helemaal goed ook mijn dank daar voor.
  De dierenfotograaf, die prachtige foto's heeft gemaakt zo super en wat zijn we blij met de foto's van onze bullen.
  Henk die de hele dag zich heeft ingezet op alle fronten van het gebied, en de hele dag ook op de gevoelige plaat heeft gelegd (deze foto's komen nog)
  En mijn dank voor jullie alle deelnemers met jullie gezelligheid en deelname konden we er een geweldig feestje van maken.
  En nogmaals dank jullie wel voor de donaties voor onze bullen die we opvangen, herplaatsen e.d we zijn jullie heel erg dankbaar.

  Liefs,

  Paula

  Voor foto's link naar http://picasaweb.google.com/engelsebullen

  Voor verslag Pets Place link naar

  http://www.petsplace.nl/index.php/home/321911-bullenloop-zeer-geslaagd


  _________________
  Een hond heeft een grenzeloos vertrouwen en wordt dus makkelijk verraden.
  http://onsbullenhuis.intropagina.nl
  Bullenwandeling 17-10-2010 te Oostwold Herschaaldekopievanldavi-worms-pape

   Het is nu wo okt 23, 2019 5:32 am